Πέρασαν με «διπλά» Τότεναμ και Έβερτον

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 22:13
UPD:22:15
Pool via REUTERS/KIRSTY WIGGLESWORTH
A- A A+

Αν και δυσκολεύτηκε, η Έβερτον πέρασε από την έδρα της Γουέστ Μπρομ με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ «δραπέτευσε» από το «Κρέιβεν Κόταζ» και η Τότεναμ.

Το γκολ του Ριτσάρλισον στο 65' ήταν αρκετό για τους «εφοπλιστές» ν΄ ανέβουν στην 4η θέση της Premier League που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν (2021/2022).

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «The Hawthorns» έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων να έχει «ανακατευτεί» κατά πολύ στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, προκειμενου να «χωρέσουν» οι αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Την ίδια ώρα «άνοιξε» και η «αυλαία» της 33ης αγωνιστικής με τους «Σπερς» να παίρνουν δύσκολα τους «τρεις βαθμούς», χάρις στο αυτογκόλ του Ανταραμπιόγιο στο 19', με το οποίο ανέβηκαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον ίδιο λόγο, η Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής με τη Σαουθάμπτον στις 10 Μαρτίου, ενώ τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια της ημέρας θα διεξαχθούν στις 24 Απριλίου.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις