Πόλο: «Χρυσή» ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σπαντάου

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 20:24
UPD:20:26
Eurokinissi Sports/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Ένα «χρυσό» γκολ του Χάνες Πίτερ Ντάουμπε μόλις 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στον Ολυμπιακό, απέναντι στη γερμανική Σπαντάου.

Με το 8-8 η πειραϊκή ομάδα διατήρησε διαφορά «ασφαλείας» 5 βαθμών από τους Γερμανούς ενόψει του τρίτου γύρου της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ ,που θέλει τους Έλληνες να αντιμετωπίζουν σε τρία παιχνίδια την ιταλική Ρέκκο, την κροατική Γιούγκ Ντουμπρόβνικ και τη Σπαντάου, τον Απρίλιο σε ουδέτερη έδρα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την Πέμπτη το απόγευμα στην Όστια της Ρώμης τους αγώνες του δεύτερου γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις κι ένα «νεκρό» διάστημα για τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκε με 3-2 στην πρώτη περίοδο αλλά έκανε 11 ολόκληρα λεπτά να βάλει γκολ στη συνέχεια με αποτέλεσμα η Σπαντάου να περάσει με 6-3.

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ελλήνων, οι οποίοι στην τρίτη περίοδο με ένα σερί 4 τερμάτων έκαναν το σκορ 7-6 για να λήξει η περίοδος με 7-7.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Σπαντάου προηγήθηκε 4 λεπτά πριν την λήξη με 8-7, αλλά ο Ντάουμπε ισοφάρισε 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη και χάρισε μια «χρυσή» ισοπαλία στην ομάδα του.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι, Αργυρόπουλος 3, Γεννηδουνιάς 2, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1 και Ίρβινγκ 1. Τα γκολ της Σπαντάου σημείωσαν οι, Ντέντοβιτς 4, Γκίελεν 2, Κάγκαλι 1, Στρέλεκι 1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις