Κριτική και... «γαλλικά» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 12:11
UPD:13:43
Pool via REUTERS/CLIVE ROSE
A- A A+

Μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε για δεύτερο κατά σειρά αγώνα στο 0-0 στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την Κρίσταλ Πάλας, επίσης εκτός έδρας.

Με αυτό τον τρόπο, οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι στην αγγλική Λίγκα είδαν τη διαφορά από τη Σίτι να φτάνει στους 14 βαθμούς, ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για τη λήξη της Premier League.

Ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» ήταν διάχυτος, ειδικά για τον Μάρκους Ράσφορντ, που έκανε κακό παιχνίδι, δεν απείλησε και «κατέστρεψε» επιθετικές προσπάθειες βγαίνοντας συχνά οφσάιντ.

Σε μια τέτοια φάση, που ο διεθνής επιθετικός ήταν εκτεθειμένος και ο Μαγκουάιρ έχασε την ευκαιρία να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ δεν κρατήθηκε.

«Τι θέλεις να κάνω;», απάντησε ο Ράσφορντ στην παρατήρησή του και τότε ο συμπαίκτης του... εξερράγη. «Γ... και μην βγαίνεις οφσάιντ» του είπε, για να λάβει ανάλογη απάντηση: «Βγάλε τον σκασμό, γ... μ...»!

Την παρουσία του Ράσφορντ σχολίασε αρνητικά και ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστής, Γκάρι Νέβιλ.

«Ήταν χάλια οι επαφές του Μάρκους Ράσφορντ με την μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να κάνει σωστό κοντρόλ κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για έναν παίκτη σε τέτοιο επίπεδο», σχολίασε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις