Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 19:51
UPD:19:56
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το 5-2 της Τούμπας απέναντι στη Λαμία δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση και σκέψεις ανατροπής.

Οι Θεσσαλονικείς, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λαμία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει παίκτες όπως οι Καγκάβα, Σφιντέρσκι, Λύρατζη, Νινούα και Πασχαλάκη.

Το ίδιο έπραξε και ο Μιχάλης Γρηγορίου για τους γηπεδούχους, που έχουν εστιάσει στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος και παρατάχθηκαν με μια ενδεκάδα αποτελούμενη ως επί το πλείστον με αναπληρωματικούς.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά, πίεσε από το ξεκίνημα και στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν οι παίκτες του κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Καγκάβα «έστρωσε» στον Νινούα κι εκείνος με πλασέ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Στη συνέχεια η Λαμία αντέδρασε και στο 16΄ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το εκτός περιοχής σουτ του Πίτι, ο Βασιλακάκης στο ριμπάουντ σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Έλληνας τερματοφύλακας το «έβγαλε» ξανά. 

Στο 43΄ ο Τζέιμς ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή, το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μανούχος εκτέλεσε ο Σβαμπ στο επόμενο λεπτό, αλλά η προσπάθειά του ήταν άσχημη και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, όταν στο 46΄ ο Νινούα εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στην οριζόντια δοκό. 

Τελικά η επιμονή της Λαμίας ανταμείφθηκε στο 52ο λεπτό, όταν και τότε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζέιμς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις