Μπουφόν: «Μπορεί και ν΄ αποσυρθώ το καλοκαίρι»

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 13:34
A- A A+

Αναποφάσιστος παραμένει (ακόμη) ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν για το πότε θα «κρεμάσει τα γάντια του».

Ο σπουδαίος γκολκίπερ της Γιουβέντους σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Guardian» τόνισε ότι έχει βάλει ως ορίζοντα αποχώρησης από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, δεν απέκλεισε η μέρα αυτή να έρθει πιο σύντομα, ίσως και τον προσεχή Ιούνιο.

Πρόσφατα ο θρύλος της «Μεγάλης Κυρίας» και του ιταλικού ποδοσφαίρου έκλεισε τα 43 του χρόνια και μιλώντας στο έγκυρο βρετανικό μέσο υποστήριξε ότι επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο είναι στα 45 του, ωστόσο, δεν απέκλεισε αυτό να συμβεί ακόμη και μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου, εφόσον δισπιστώσει πως δεν έχει να προσφέρει άλλο σε υψηλό επίπεδο.

«Στο μυαλό μου υπάρχει πραγματικά ο τελικός σταθμός, ένα μέγιστο όριο, το οποίο είναι το καλοκαίρι του 2023. Είναι το μάξιμουμ που θα παίξω. Αλλά ίσως και να σταματήσω και σε τέσσερις μήνες» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπουφόν.

Ο Ιταλός πορτιέρε μετρά 681 συμμετοχές με την φανέλα των «μπιανκονέρι», στην οποία αγωνίζεται από το 2001, με μία ενδιάμεση στάση στην Παρί Σεν Ζερμέν (2018/2019). Μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει με τη «Βέκια Σινιόρα» 10 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις