Ευρωλίγκα: Αποστολή στη Βιτόρια για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:40
UPD:11:54
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Μετά τον Παναθηναϊκό, που υποδέχθηκε χθες την Μπαρτσελόνα, σειρά σήμερα (3/3, 20:00) στην Ευρωλίγκα παίρνει ο Ολυμπιακός, που θα δοκιμαστεί στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι Βάσκοι (ρεκόρ 13-13) προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και στοχεύουν σε είσοδο στην οκτάδα, με αντίπαλο μια ομάδα που μετρά έξι συνεχείς ήττες και δείχνει χωρίς καλή ψυχολογία, έχοντας χάσει παιχνίδια «δικά» της μέσα στη σεζόν.

Με νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους τον Κώστα Κουφό, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το εκτός έδρας εφετινό ρεκόρ τους (7-6), πριν την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (5/3), ελπίζοντας το κλείσιμο της «διπλής» αυτής εβδομάδας να τους βρει με δύο νίκες.

Στον αντίποδα της παρουσίας του Κουφού, απών θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, που ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της αποστολής που ταξίδεψε στην Ισπανία.

Η απουσία του «υπαρχηγού» του Ολυμπιακού αποτελεί ακόμη ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει επίσης στους Χασάν Μάρτιν και Κώστα Παπανικολάου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις