Βγαίνει αύριο από την εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 17:21
A- A A+

Βγαίνει αύριο από την εντατική του Αρεταίειου νοσοκομείου ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, όπως ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί.

Σε ανακοίνωση των ιατρών για την εξέλιξη της υγείας του Αρχιεπισκόπου επισημαίνεται ότι «η πορεία του Μακαριότατου εξελίσσεται καλώς. Η λειτουργία του πεπτικού συστήματος έχει βελτιωθεί ικανοποιητικά. Σήμερα έγινε και το προγραμματισμένο ιατρικό συμβούλιο με τους καθηγητές που τον είχαν εξετάσει την παραμονή εγχειρίσεως και μετά την πρώτη μετεγχειρητική εβδομάδα. Αποφασίσθηκε η μεταφορά στο δωμάτιο του, όπως είχε προαναφερθεί και θα πραγματοποιηθεί εντός της αύριον».

Μήνυμα για ΠΓΔΜ

Εν τω μεταξύ σε μήνυμά του για τις εξελίξεις με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο Αρχιεπίσκος Χριστόδουλος συγχαίρει το λαό για την ευαισθησία του και ζητεί από όλους να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο φρόνημα και τη σταθερότητα της πολιτικής ηγεσίας στο σύνολό της.

Η Εκκλησία, σημειώνει θα εκφράζει τη θέση της, ωστόσο όπως υπογραμμίζει, «δεν θέλει και δεν πρέπει να έχει άμεση δημόσια παράβαση που πιθανόν θα βλάψει τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας ή θα αποτελέσει ανάμιξη στα πολιτικά πράγματα της χώρας».

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν και σήμερα αρκετοί κληρικοί, αλλά και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στις 6 το απόγευμα, αναμένεται να τον επισκεφθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή