Μπάσκετ: Ο Μπρέι «έκλεψε την παράσταση» στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 22:14
UPD:22:26
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με τον Τι Τζέι Μπρέι να κάνει ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό με 8/14 τρίποντα (25 πόντοι συνολικά), τον 18χρονο Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και τον Μάριο Χεζόνια να παρακολουθεί από τον πάγκο, οι «πράσινοι» νίκησαν εύκολα στο ΟΑΚΑ τον Άρη 94-72, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν άνοιξαν το ρυθμό δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Πάντως, η αναμέτρηση σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Παπαπέτρου, που αποχώρησε από το παιχνίδι ενώ έπεται «διπλή» εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, με αγώνες «φωτιά» απέναντι σε Μπαρτσελόνα (2/3, ΟΑΚΑ) και Μπάγερν (4/3, Μόναχο).

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την 11η νίκη τους σε 13 αγώνες και μοιράζονται το «ρετιρέ» με ΑΕΚ και Λαύριο (από 14αγ.) και Περιστέρι (15αγ.). Εκτός του πρώτου σκόρερ Τι Τζέι Μπρέι, οι Μπέντιλ, Μακ και Μποχωρίδης ήταν διψήφιοι για τον Παναθηναϊκό, που και σήμερα δεν είχε διαθέσιμο τον Νέντοβιτς.

Από πλευράς Άρη, ο Σλαφτσάκης αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να μην χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέστη την 10η ήττα της σε 14 αναμετρήσεις και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Double double σημείωσε ο Γιάννης Κουζέλογλου, με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις