Πήρε ανάσα με Πινακά η ΑΕΛ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 19:14
UPD:19:20
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες ύστερα από 8 μήνες (!) για την ΑΕΛ, που επιβλήθηκε με 1-0 το Παναιτωλικού στο ντέρμπι του... βυθού (24η αγωνιστική) και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει των πλέι άουτ.

Ταυτόχρονα, οι «βυσσινί» ξανασηεμίωσαν νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από 16 αγωνιστικές, καθώς η προηγούμενη ήταν στα Γιάννενα, στον πρώτο γύρο.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά, όμως ο Παναιτωλικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, όταν από γύρισμα του Ντάλσιο ο Ταχάρ προσπάθησε με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία της ΑΕΛ, αλλά ο Νάγκι μπλόκαρε.

Στο 37΄ η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα με ένα υπέροχο τέρμα του πρώτου σκόρερ της, Δημήτρη Πινακά. Ο Μπεν Χατίρα τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ακούνια, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Πινακά, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0.

Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, όταν από πολύ γρήγορη αντεπίθεση ο Νικολιάς γύρισε προς τον Ακούνια, ο οποίος δεν πρόλαβε για εκατοστά να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία του Μελίσσα.

Στο 71΄ ο Καρέλης βρήκε χώρο για να απειλήσει με ένα σουτ εκτός περιοχής, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων και του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις