Μπάσκετ: Το Περιστέρι «δραπέτευσε» από το Μεσολόγγι

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 22:46
UPD:22:53
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Με σούπερ ανατροπή από το -18, το Περιστέρι νίκησε με 63-70 το Μεσολόγγι, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και στο ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανοκίτρινων».

Αρχικά η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε να χάνει με 52-34 στο 25΄, αλλά με επιμέρους σκορ 25-9 στην τελευταία περίοδο, με πίεση στην άμυνα και Τζέιμς Γούνταρντ να σουτάρει 6/7 τρίποντα, το Περιστέρι επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και αύξησε σε 24 τους βαθμούς του, φτάνοντας στην κορυφή Λαύριο και Ένωση, με αγώνα περισσότερο.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου πέταξε μία μοναδική ευκαιρία, με συνέπεια να μείνει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, με 19 βαθμούς και να συνεχίσει να παλεύει για τη σωτηρία της. Ήταν η δεύτερη συνεχής ήττα της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη από τον Ιωνικό Νικαίας.

Το Περιστέρι είχε 12/30 τρίποντα (4/19 οι γηπεδούχοι), ενώ μάζεψε 10 περισσότερα ριμπάουντ από το Μεσολόγγι, χάρη στη συνεισφορά στον τομέα αυτόν των Μπουρούση (6), Σαλούστρου (5), ΜακΛιν (5) και Τζόουνς (5). Από πλευράς Μεσολογγίου, ο Γιάννης Σαχπατζίδης ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις