Πιόλι: «Απέναντί μας θα έχουμε το φαβορί για τον τίτλο»

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 19:39
UPD:19:41
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Αναμφισβήτητα το μεγάλο ζευγάρι της φάσης των «16» του Europa League είναι αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, αναφέρθηκε στα μεγάλα ματς που αναμένονται ανάμεσα στις δύο ομάδες, που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να συνθέσουν και το ζευγάρι του τελικού του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός απέδωσε τον τίτλο του φαβορί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγοντας πως: «Για μας είναι ένας συναρπαστικός αντίπαλος που μας δίνει κίνητρο, αντιμετωπίζουμε το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά θέλοντας προφανώς εξαρχής να βγάλει την πίεση απ’ τις πλάτες των παικτών του, ενόψει των δύο μεγάλων αγώνων με τους «κόκκινους διαβόλους» τον Μάρτιο.

«Θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο και σε ένα γήπεδο, που ξαναφέρνουν στις μνήμες μας ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας» ήταν το δεύτερο σχόλιο του Πιόλι, υπενθυμίζοντας σε όλους το Champions League του 2003 που κατέκτησε η Μίλαν στο «Ολντ Τράφορντ», όταν κέρδισε στα πέναλτι τη Γιουβέντους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις