Νέο νοσοκομείο στη Νάξο και επέκταση του Γ.Ν. Σύρου

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007 13:59
A- A A+

Στη Νάξο βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου θεμελίωσε το νέο Νοσοκομείο του νησιού, ενώ σήμερα επισκέφτηκε τη Σύρο, όπου θεμελίωσε το έργο της επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου.

Όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, το νέο Γενικό Νοσοκομείο της Νάξου θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 16 μήνες και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και Μονάδα Ανάνηψης, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με δυο νέα χειρουργεία, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Μαιευτήριο και Τμήμα Αιμοδοσίας.

Παράλληλα, ήδη έχει εγκριθεί ο νέος Οργανισμός του Νοσοκομείου, έτσι ώστε με την ολοκλήρωσή του να τεθεί άμεσα σε λειτουργία.

Στη Σύρο, ο υπουργός Υγείας θεμελίωσε τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης του Νοσοκομείου, τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους 18 μήνες.

Το νέο Νοσοκομείο Σύρου θα έχει και αυτό Μονάδα Χειρουργείων, Μαιευτική Μονάδα, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Στα Νοσοκομεία έχει προσληφθεί το αναγκαίο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό: 27 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, 46 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή