Βουλγαρική σφυρίχτρα στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 15:32
UPD:15:52
EPA/ALESSIO TARPINI
A- A A+

Ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης», την Κυριακή (19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

O Καμπάκοφ είχε διευθύνει τον περασμένο Δεκέμβριο τον αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4) στο ΟΑΚΑ, για τους ομίλους του Europa League, όπως κι εκείνον της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (4-2), το 2019.

Βοηθοί θα είναι οι Χριστόφ Ντίγιαν και Μαρτίν Βεσελίνοφ, 4ος διαιτητής ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) και στο VAR ο Ολλανδός Πάουλους φαν Μπόκελ, με AVAR τον Φωτόπουλο (Αθηνών) και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παρατηρητή διαιτησίας.

Ξένος διαιτητής ορίστηκε και στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, τη Δευτέρα πρώτη Μαρτίου (19:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Είναι ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο, που θα έχει τον συμπατριώτη του Μπρούνο Εστέβες στο VAR.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα βρεθούν οι: Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ ο Γκορτσίλας, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ ο Ευαγγέλου, Άρης-Ατρόμητος ο Τζοβάρας, ΑΕΛ-Παναιτωλικός ο Διαμαντόπουλος και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα ο Παπαδόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις