Π.Ευθυμίου: «Η κυβέρνηση διαρκώς εκλογολογεί»

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007 17:20
A- A A+

«Θα ήταν απαράδεκτο ο έλληνας πρωθυπουργός να ενημερώνει ξένους ηγέτες για την ημερομηνία των εκλογών και να μην ενημερώνει τους έλληνες πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, κληθείς να σχολιάσει στιχομυθία που φέρεται να είχαν οι κ.κ. Καραμανλής και Ερντογάν για το θέμα των εκλογών στις δύο χώρες.

«Η κυβέρνηση διαρκώς εκλογολογεί, αυτή προκαλεί κάθε φορά την συζήτηση περί εκλογών, ενώ θα όφειλε να ορίσει τον χρόνο των εκλογών, αλλά δεν τον ορίζει γιατί φοβάται τις εκλογές», παρατήρησε ο κ. Ευθυμίου, υπογραμμίζοντας πως το μόνο που έχει να προσφέρει η κυβέρνηση Καραμανλή είναι η «παροχολογία». «Κάθε τόσο θα λειτουργεί το πληθωριστικό νομισματοκοπείο της έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρυσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ευθυμίου λέγοντας πως μόνη η λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες που είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ απο τον Φεβρουάριο.

Στην παρατήρηση ότι το «ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο για εκλογές καθώς υπάρχει καθυστέρηση στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων», ο κ. Ευθυμίου είπε ότι «έτοιμος για εκλογές είναι ο ελληνικός λαός που δείχνει ότι θέλει την μεγάλη αλλαγή».

«Σε αντίθεση με άλλα κόμματα», επεσήμανε ο κ.Ευθυμίου, «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόβλημα ψηφοδελτίων απο έλλειψη προσέλευσης, αλλά πρόβλημα επιλογής μεταξύ των καλύτερων, άρα είναι έτοιμο να υποστασιοποιήσει την πρότασή του για την νέα μεγάλη αλλαγή και με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα την εκφράσουν στα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι η Επιτροπή Εκλογικών Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σύμφωνα με τις προτάσεις και τις συντεταγμένες καταστατικές του διαδικασίες.

Εξάλλου ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν επιβεβαίωσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με το συνέδριο της ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή