Λεβαδειακός: «Τέλος» ο Αντωνίου

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 10:43
UPD:10:45
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη (24/02) ο Λεβαδειακός, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Ο λόγος που οι Βοιωτοί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό έχει να κάνει με τη μέτρια πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά από 10 αγωνιστικές οι «πράσινοι», που έχουν αποκλειστικό στόχο την επάνοδό τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα.

Έχουν ένα βαθμό λιγότερο από τον δεύτερο Ιωνικό και δύο από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μεταξύ της Διοίκησης της ομάδας και του κ. Αντωνίου αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ.Αντωνίου και τον συνεργάτη του κ.Προβίδα για το ήθος και τον επαγγελματισμό που έδειξαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους σταδιοδρομία. Η «πόρτα» της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις