Champions League: Τρομερό ρεκόρ από την Μπάγερν

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 09:30
UPD:09:35
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Είναι η κορυφαία ομάδα της τελευταίας διετίας στο Champions League. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου κάνει «πράγματα και θαύματα» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου» κι απόλυτα δικαιολογημένα θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να κάνει το back to back στους τίτλους!

Η «μηχανή» του Χάνσι Φλικ προχωρά με «σπασμένα τα φρένα» και στην εφετινή διοργάνωση. Χθες το βράδυ στην Ρώμη διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την Λάτσιο (4-1) και ουσιαστικά έχει προκριθεί στους «8» του Champions League. 

Με τη νίκη της αυτή η πρωτοπόρος της Bundesliga σημείωσε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, καθώς έγινε η ομάδα με τα περισσότερα σερί ματς χωρίς ήττα εκτός έδρας στα χρονικά της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί έχουν να γνωρίσουν την ήττα εδώ και 17 ματς, με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η επίδοση αυτή ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου 2017 με το «διπλό» επί της Σέλτικ κι έκτοτε η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των Γερμανών, που μετακύ άλλων πέρασαν νικηφόρα από το Ολυμπιακό Στάδιο και το Καραϊσκάκη απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία από το 2007 ως το 2010 μετρούσε 16 σερί ματς δίχως ήττα μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Πλέον, από το βράδυ της Τρίτης (23/02) αυτό ανήκει στο παρελθόν...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις