Απέφυγε τη μεγάλη ζημιά ο Βρουσάι, υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 11:59
UPD:12:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της χθεσινής (21/02) αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη κι αντικαστάθηκε από τον Βαλμπουενά.

Η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έδειξε ότι δεν έχει πειραχτεί ο πρόσθιος χιαστός του, καθώς υπήρχαν φόβοι στο ιατρικό τιμ των Πειραιωτών για μεγάλη ζημιά, αλλά έδειξε μία διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και ρήξη έσω μηνίσκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την Τρίτη το πρωί (23/02) ο Βρουσάι θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και από εκεί και πέρα αναμένεται να μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Εκτός από τη ρεβάνς της Πέμπτης (25/02) με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League ο Βρουσάι θα χάσει σίγουρα τα τρία τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με Βόλο, Λαμία και ΑΕΛ καθώς και το δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τα play off της Super League ή, έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις