Ελληνική Λύση: Απάντηση του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ στον Φραγκούλη για τις διώξεις από το Ισλάμ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 22:19
UPD:22:31
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης έλαβε απάντηση από τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, στην ερώτηση για τις διώξεις από το Ισλάμ διεθνώς», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. 

«Την ώρα που οι διωγμοί κατά των Χριστιανών συνεχίζονται διεθνώς (Νιγηρία, Μ. Ανατολή), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διστάζει να μιλήσει ξεκάθαρα γι' αυτό το γεγονός, μιλώντας νεφελωδώς για "θρησκευτική ελευθερία διεθνώς". Βεβαίως από την άλλη πλευρά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα τοποθέτησης ειδικού απεσταλμένου για το θέμα, που συνυπέγραψε ο Έλληνας Ευρωβουλευτής», συμπληρώνει. 

«Την ώρα που το Συμβούλιο αρνείται να επιβάλλει εμπορικές κυρώσεις στην Τουρκία, η Επιτροπή αναφέρεται στη χρήση του εμπορίου ως εργαλείο για την πρόοδο τρίτων κρατών στο θέμα των θρησκευτικών ελευθεριών», υπογραμμίζει. 

«Κατόπιν των ανωτέρω, ο Εμμανουήλ Φράγκος δήλωσε: ‘Άνευ επιβολής εμπορικών κυρώσεων στη Τουρκία, η ΕΕ θα παραμένει διεθνώς ανυπόληπτη και τα ισλαμικά καθεστώτα θα συνεχίζουν τις διώξεις έναντι των Χριστιανών’», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή