«Ξεμπούκωσε» με Λαμία ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 17:08
UPD:17:11
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Με τον Ραχμάν Μπαμπά να «ανοίγει λογαριασμό» στο ντεμπούτο του στη Super League με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε «περίπατο» με την ελλιπέστατη Λαμία, την οποία νίκησε άνετα με 4-0 στην Τούμπα.

Αποτέλεσμα που εδραίωσε τους «ασπρόμαυρους» στην 2η θέση της βαθμολογίας (ο Άρης πρέπει να κάνει «διπλό» σε λίγη ώρα στο Καραϊσκάκη για να «πιάσει» τον ΠΑΟΚ στους 46 βαθμούς), μετά την χθεσινή (20/02) «γκέλα» της ΑΕΚ (44β.) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο ματς και με την παρουσία του νεαποκτηθέντος Ραχμάν Μπαμπά στο αριστερό άκρο της άμυνας, έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν να κυριαρχήσουν παίζοντας πολύ επιθετικά.

Στο ντεμπούτο του στοπ ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γκανέζος (έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Τσέλσι) κατάφερε να «συστηθεί» με το... καλημέρα στο ελληνικό κοινό, ανοίγοντας το σκορ στο 18' μετά από ασίστ του Χρήστου Τζόλη.

Η πρώτη τελική για την Λαμία ήρθε στο 38΄ με σουτ του Μπα, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς. Στο 41' ο Κρμέντσικ είχε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μετά από πάσα του Τζόλη, αλλά το γωνιακό σουτ που έκανε έδιωξε ο Κατσίκας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν άκρως αποτελεσματικός στον δεύτερο ημίχρονο. Με το ξεκίνημά του (48΄) ο Τζόλης έγραψε το 2-0 από πάσα του Αντριγια Ζίβκοβιτς, ενώ στο 51΄ ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε το 3-0 με κοντινό πλασέ και η «σεμνή τελετή» είχε τελειώσει..

Από κει και πέρα οι Θεσσαλονικείς «κατέβασαν ταχύτητα», παρ΄ όλα αυτά πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Αντριγια Ζίβκοβιτς στο 66΄, με το Σέρβο να μην αστοχεί μετά από ασίστ του Σφιντέρσκι.

Στο 85' ο Καγκάβα «έκλεψε» την μπάλα και συνεργάστηκε με τον Σφιντέρσκι, αλλά ο τελικός αποδέκτης της Λάμπρου, έχασε μοναδική ευκαιρία για το 5-0 και παράλληλα να ανοίξει δικό του λογαριασμό στο πρωτάθλημα αστοχώντας από άριστη θέση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις