Νοκ άουτ τελικά ο Πούγγουρας

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 19:39
UPD:19:43
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Νοκ άουτ από το τελευταίο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (22/02) στο Αγρίνιο, τέθηκε και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού εγκατέλειψε με ενοχλήσεις την προπόνηση του Σαββάτου (20/02) και μετέβη αμέσως για εξετάσεις που ναι μεν δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, δε, όμως, η κάκωση που έχει στο δεξί γόνατο δεν θα του επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Μακεδόνας στόπερ θα συνεχίσει τις θεραπείες τις επόμενες ημέρες, με στόχο να προλάβει το ντέρμπι της 28ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον επίσης τραυματία, Μπαρτ Σένκεφελντ, οπότε οι επιλογές του για το κέντρο της άμυνας είναι δύο, ο Νιάς και ο Βέλεθ.

Αντίστοιχα κενά υπάρχουν και στον άξονα, όπου δεν μπορεί να «προωθηθεί» ως «6άρι» ο Βέλεθ, καθότι λείπουν ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος (έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία απ' τις δύο αγωνιστικές της ποινής του) και ο τραυματίας Σανκαρέ (θλάση στο δικέφαλο).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις