Στη Γενεύη ο Γ. Παπανδρέου

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2007 09:22
A- A A+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, θα μεταβεί σήμερα, στην Γενεύη, όπου στις 28, 29 και 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η τελευταία Συνεδρίαση του Συμβουλίου πριν από το επόμενο Συνέδριο.

Σήμερα θα συνεδριάσει το Προεδρείο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Ιουνίου, θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων - μελών και περισσότεροι από 40 αρχηγοί κομμάτων, πρόεδροι χωρών, πρωθυπουργοί καθώς και αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών.

Στις εργασίες του Συμβουλίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, υπό την προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα ανακοινωθεί επισήμως η συγκρότηση Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για την Βιώσιμη Παγκόσμια Κοινωνία και θα γίνει παρουσίαση των συμπροέδρων της, Γκόραν Πέρσον, πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας και Ρικάρντο Λάγκος, πρώην προέδρου της Χιλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή