Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Λυκογιάννη

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 11:55
UPD:12:05
EPA/FABIO MURRU
A- A A+

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολουθεί την εξέλιξη και την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά στη Serie A, αγωνιζόμενος στην Κάλιαρι.

Αυτό ανέφερε ο υπεύθυνος μεταγραφών της πειραϊκής ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σαρδηνίας.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού επισήμανε ότι το ρόστερ της ομάδας του χρειάζεται περισσότερο μπόλιασμα με ελληνικό στοιχείο και ο Λυκογιάννης, που έχει περάσει από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες, είναι μια τέτοια περίπτωση.

«Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους και για λίγο στην πρώτη ομάδα, αρχικά ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ. Σημειώνει πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες κι αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας», είπε ο Μοντεστό.

Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος Γάλλος, είχε προσπαθήσει να φέρει στον Ολυμπιακό (από την Αζαξιό) τους αδελφούς Λισάντρου και Ματέο Τραμονί, αλλά η Κάλιαρι ενήργησε πιο γρήγορα.

«Όταν σταμάτησα, οι Τραμονί μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα», ανέφερε.

«Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις