Ήττα με... κάτω τα χέρια στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 21:05
UPD:21:41
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Βαριά ήττα από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη γνώρισε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης με 76-53 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 28-13 στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια οι Τούρκοι ανέβασαν στροφές και σε συνδυασμό με την «κατάρρευση» της ελληνικής ομάδας έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Για τρία 10λεπτα οι Πειραιώτες δεν είχαν επιθετκές λύσεις κι έτσι το έργο τους για να μπουν στην οκτάδα έγινε ακόμη δυσκολότερο. 

Το 11-26 στο 10΄ υπέρ της ελληνικής ομάδας δεν είχε συνέχεια στο «Σινάν Ερντέμ». Η ομάδα του Αταμάν με επιμέρους σκορ 32-8 στη 2η περίοδο έκανε «πάρτι» στην άμυνα του Ολυμπιακού, που δεεν μπόρεσε ποτέ ν΄ αντιδράσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο 27 πόντους σημείωσαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στα δύο τελευταία δεκάλεπτα!  

Ο μόνος διψήφιος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 10 πόντους, 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ρεκόρ καριέρας αποτελούν για τον γκαρντ των «ερυθρόλευκων» οι 8 ασίστ. Στην αγωνιστική επιστροφή του, ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 9 πόντους. Στο απόλυτο μηδέν έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης, 4 πόντους πέτυχε ο Σπανούλης και 7 ο Κώστας Σλούκας. Χωρίς τους Άαρον Χάρισον και Κώστα Παπανικολάου είχε ταξιδέψει στην Πόλη ο Ολυμπιακός.

Πρώτος σκόρερ της Εφές αναδείχτηκε ο συνήθης ύποπτος Σέιν Λάρκιν, με 21 πόντους (4/8 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.
 
Ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο 11-14, ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 14-10 (έχει αγώνα λιγότερο) και... βλέπει οκτάδα!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις