Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη

Εσπευσμένη επιστροφή Παπανδρέου από Γενεύη
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007 10:27
A- A A+

Εκτακτη σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έχει συγκαλέσει ο Γ.Παπανδρέου για το θέμα των πυρκαγιών και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε όλη τη χώρα.

Λόγω της κρίσιμης κατάστασης από τις πυρκαγιές στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί εσπευσμένα από τη Γενεύη για την Αθήνα, διακόπτοντας τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς(στην οποία λαμβάνουν μέρος 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών και περισσότεροι από 40 αρχηγοί κομμάτων, πρόεδροι χωρών, πρωθυπουργοί και αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών).

Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο κ. Παπανδρέου ήταν σε συνεχή επαφή με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και κυρίως με τον Γραμματέα του κόμματος Νίκο Αθανασάκη, ο οποίος τον ενημέρωνε για την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα.

Το θέμα της διακοπής τη παρουσίας του στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έθεσε ίδιος ο κ. Παπανδρέου από νωρίς χθες, ζητώντας από τα στελέχη του κόμματος να το έχουν συνεχώς κατά νου και να του εισηγηθούν σχετικά. Η απόφαση ελήφθη μετά και την επίσκεψη στην Πάρνηθα των Νίκου Αθανασάκη και Πέτρου Ευθυμίου.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο κ. Παπανδρέου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που έχει συγκαλέσει στις 11 το πρωί στα γραφεία της Χαρ. Τρικούπη, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση.

Στη σύσκεψη αναμένεται να πάρουν μέρος εκτός του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Νίκου Αθανασάκη, οι κύριοι Πέτρος Ευθυμίου, Αλέκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Πρωτόπαππας, Χρήστος Παπουτσής, Ευάγελος Βενιζέλος, Ευάγγελος Αργύρης, η Υπερνομάρχης Αθηνών Φώφη Γεννηματά, οι νομάρχες Αθήνας Γιάννης Σγουρός και Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης και άλλα αρμόδια στελέχη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή