Κύπελλο Ελλάδας: Αμφίβολη ξανά η τέλεση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες»

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 08:43
UPD:08:55
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Στον «αέρα» βρίσκεται, για δεύτερη φορά, η διεξαγωγή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας, που είχε αναβληθεί λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες».

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελικό φάση της διοργάνωσης για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (15:00), αλλά και πάλι είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί η συνάντηση.

Η «Μήδεια», που επελαύνει στην ελληνική επικράτεια, έχει εγείρει και πάλι αμφιβολία για το αν θα μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, αφού εκτός από τη λάσπη στον χλοοτάπητα, ο αγωνιστικός χώρος έχει και πάγο, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. 

Έτσι, όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε επαφή και η ΕΠΟ έχει ζητήσει πλήρη εικόνα της κατάστασης και ενημέρωση, καθώς το τελευταίο που θα ήθελε η Ομοσπονδία είναι μια δεύτερη αναβολή.

Ένα από τα σενάρια για να μη συμβεί αυτό είναι να αλλάξει η έδρα, πάντα με τυπικά γηπεδούχο τον ΠΑΣ, που σε αυτή την περίπτωση θα «ξεσπιτωθεί» για δεύτερη φορά, καθώς προηγήθηκε ο χθεσινός αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο Περιστέρι.

Η ομάδα της Ηπείρου δεν συμφωνεί πάντως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αλλά στη Ομοσπονδία το σκέφτονται και ως εναλλακτικές λύσεις, εφόσον προκριθεί αυτή η απόφαση, φέρονται το γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα ή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όπου η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα για το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις