Αθανασιάδης: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πιάσω το πέναλτι»

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 20:42
UPD:20:47
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο «ήρωας» της ΑΕΚ στο ματς με την ΑΕΛ, Γιώργος Αθανασιάδης, «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά το ματς, για το πέναλτι που απόκρουσε στις καθυστερήσεις και απέτρεψε το 3-3!

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στην κρίσιμη φάση του 96ου λεπτού, τονίζοντας πως το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι έπρεπε ν΄ αποκρούσε το πέναλτι. Παραδέχθηκε ακόμη ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

Για την φάση που «σημάδεψε» τον αγώνα, ο Αθανασιάδης σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα το ματς είναι 0-2 στο σκορ και βάζουμε τη Λάρισα στο παιχνίδι. Δόξα τω Θεώ έπιασα το πέναλτι και στην αντεπίθεση βάλαμε το γκολ.

Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να μη δεχόμαστε γκολ. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω το πέναλτι. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση. Μου είπε να περιμένω, έπεσα σωστά και το έπιασα.»

Στο τέλος του ματς ο πορτιέρε της Ένωσης αγκάλιασε τον Μουκάντζιο κι αναφέρθηκε σε αυτή την κίνηση: «Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για τον παίκτη που δεν σκοράρει. Μπορεί να βρεθώ κι εγώ στο μέλλον σε παρόμοια θέση. Μπορεί να χάσω τη μπάλα, να δεχθώ γκολ και να μην κερδίσουμε. Συμβαίνουν αυτά.»

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί της ΑΕΛ: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί βρεθήκαμε ξανά στην 2η θέση. Πρέπει να μείνουμε εκεί.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις