Πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 19:07
UPD:20:36
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Ατρόμητου, επιβλήθηκε με 2-0 της ομάδας από την Ήπειρο και μαζί με την ΑΕΚ, που επίσης πέρασε από τη Λάρισα, έφτασε τον Άρη στη δεύτερη θέση.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά δείχνοντας τις διαθέσεις του από νωρίς και προσπάθησε να φτιάξει καταστάσεις με παιχνίδι από τα «φτερά» και τους Τζόλη - Ζίβκοβιτς, αν και οι Γιαννιώτες ήταν καλά στημένοι, έχοντας περιορίσει τον αποδέκτη, που ήταν ο Κρμέντσικ.

Στο 20΄ ο Οικονομόπουλος, που ήταν πηγή κινδύνων για την άμυνα της ομάδας του, έκανε χέρι στην περιοχή από γύρισμα του Τζόλη, αλλά ο Βιεϊρίνια που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αστόχησε απελπιστικά κι αυτό επηρέασε την ομάδα του, που πήγε ύστερα «σβηστά» ως το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο ΠΑΟΚ πίεσε ακόμα περισσότερο και η ατομική ενέργεια του Ζίβκοβιτς στο 56΄ έφερε το προβάδισμα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, με το γκολ του Σέρβου επιθετικού.

Στο 60΄ ο Οικονομόπουλος υπέπεσε σε δεύτερο πέναλτι (!), αυτή τη φορά ανατρέποντας στην περιοχή τον Τζόλη. Στην εκτέλεση πήγε ο Σβαμπ, που πλάσαρε τον Λοντίγκιν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, αφού ο ΠΑΟΚ πήγε έκτοτε σε διαχείριση, ενώ οι Γιαννιώτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις