Στην υβριδική εποχή συνεδρίων εισέρχεται η F.E.B.S.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 18:31
A- A A+

Γράφει ο Δημήτρης Ζοπουνίδης

Corporate Communications Manager, F.E.B.S.
Ιδρυτής επιστημονικού aviationlife.gr (http://aviationlife.gr/)
Φοιτητής, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
 

Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής Lille 2021

Λόγω την αβεβαιότητας που σχετίζεται με την πανδημία Covid-19 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής και Μηχανικής (F.E.B.S.) και η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Συνεδρίου Lille 2021, αποφάσισαν να αναβάλουν το συνέδριο και από 3-6 Ιουνίου 2021 να πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή.

Η προθεσμία για την υποβολή των εγγράφων έχει επίσης παραταθεί έως την 1η Μαρτίου 2021.

Οι αρμόδιες επιτροπές θα δίνουν συνεχώς περισσότερες πληροφορίες μέσω των Κοινωνικών Δικτύων της Επιστημονικής Κοινότητας.

«Μέχρι να συναντήσουμε πολλούς από εσάς στη Λιλ στα τέλη Σεπτεμβρίου, φροντίστε τον εαυτό σας.», ανέφεραν η Καθηγήτρια Karima Bouaiss και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Καθηγητής   Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής Lille 2021.

Λίγα λόγια για την F.E.B.S.

Η Financial Engineering and Banking Society ( FEBS ) ιδρύθηκε το 2010 στην Ελλάδα, με στόχο να καθιερωθεί ως παγκόσμια ερευνητική εταιρεία που θα προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων και εμπειριών μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και των τραπεζών. Ως κύριο στόχο η Επιστημονική Εταιρεία έχει τη διάδοση της χρηματοοικονομικής μηχανικής, τη βελτίωση των τρεχουσών πρακτικών στον τραπεζικό κλάδο, την υποστήριξη των αποφάσεων καθώς και την εκμάθηση αντιμετώπισης των αυξανόμενων προκλήσεων και των ευκαιριών στις παγκόσμιες αγορές.

Η FEBS προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις ανάγκες της εποχής και αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα της Διαδικτυακής ( e-presence ). Η Επιστημονική Εταιρεία με έδρα τα Χανιά, οπού μετράει ήδη δέκα Εθνικά και εννέα Διεθνή συνέδρια με βραβεύσεις κορυφαίων επιστημόνων σε τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής,  διαθέτει δική της σύγχρονη ιστοσελίδα: https://www.febsociety.org/ και πλέον πρόσωπο σχεδόν σε κορυφαία κοινωνικά δίκτυα.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο της Lille:

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή