Αγωνία στην Ρεάλ για Καρβαχάλ

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 15:55
UPD:15:58
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Πάνω που επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Ντάνι Καρβαχάλ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει γρήγορα τον αγωνιστικό χώρο με νέο τραυματισμό, ίσως και σοβαρότερο από τον προηγούμενο.

Είκοσι πέντε μόλις λεπτά έμεινε... ενεργός ο δεξιός φουλ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα των «μερένγκες» εναντίον της Βαλένθια (14/02), ύστερα από απουσία τεσσάρων εβδομάδων

Αποχώρησε, ωστόσο, με νέο τραυματισμό και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό, μόνο που αυτή την φορά έχει πειραχθεί και ο τένοντας, γεγονός που καθιστά την κατάσταση σοβαρότερη.

Όπως μετέδωσε η «Marca» ο διεθνής άσος μπορεί να μείνει εκτός γηπέδων για 2 μήνες, στερώντας από τον Ζινεντίν Ζιντάν μία πολύτιμη λύση για τη συνέχεια της La Liga, αλλά και του Champions League, όπου οι «μερένγκες» θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «16» την Αταλάντα.

Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Καρβαχάλ έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς τραυματισμούς, που τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί σε μόλις 12 επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας του (από τις 31 που έχει δώσει συνολικά η Ρεάλ).

Πρώτα τραυματίστηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο γόνατο, ενώ έκτοτε έχει υποστεί τρεις μυϊκούς τραυματισμούς, έναν στα τέλη Νοεμβρίου, έναν στις αρχές Ιανουαρίου κι έναν τελευταίο τώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις