Νεκρός σε τροχαίο ο πατέρας της Nicki Minaj

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 13:44
A- A A+

Ο πατέρας της Nicki Minaj σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Υόρκη, όταν οδηγός τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.   

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως ο Robert Maraj περπατούσε μόνος του σε ένα δρόμο του Long Island, το βράδυ της Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.  Αφού ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο, ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη μάχη για τη ζωή το επόμενο πρωί.   

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το συμβάν, ενώ η διάσημη ράπερ δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο. Η ανακοίνωση των αρχών δεν αναφέρει ότι ο Robert Maraj ήταν πατέρας της Nicki Minaj, ωστόσο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως πρόκειται για τον πατέρα της.   

Η ράπερ, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Onika Tanya Maraj-Petty, γεννήθηκε στη Δημοκρατία Τρινιντάντ και Τομπάγκο και μεγάλωσε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Στην καριέρα της μετρά μεταξύ άλλων 10 υποψηφιότητες για Grammy και έχει κερδίσει πέντε MTV Video Music Awards, αλλά το 2019 ανακοίνωσε πως «αποσύρεται» αν και έκτοτε κυκλοφόρησε κι άλλο δίσκο. 

Προτεινόμενα για εσάς