Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό στο «Βικελίδης»

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 17:19
UPD:18:02
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 22η αγωνιστική της Super League που λίγο έλλειψε να αναβληθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο ποιότητας, επηρέασαν τους γηπεδούχους και διευκόλυναν τους Αγρινιώτες, που έφυγαν με όφελος ενός βαθμού και τον τερματοφύλακά τους (Κνετ) να αναδεικνύεται σε MVP του αγώνα.

Στο 7’ ο Μπρούνο Γκάμα σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR, καθώς ο Μπερτόλιο που έκανε την πάσα ήταν οριακά σε θέση οφ σάιντ.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπερτόλιο στο 21’ ενώ σε μια από τις ελάχιστες φορές που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην περιοχή του Κουέστα στο πρώτο ημίχρονο, στο 41΄, το σουτ του Ντίας βρήκε στα σώματα αμυντικών.

Με την είσοδό του στο παιχνίδι ο Μπρούνο ανάγκασε σε σωτήρια απόκρουση τον Κνετ, ενώ στο 72΄ ο Αυστριακός γκολκίπερ σταμάτησε και το σουτ του Γκάνεα.

Παρά τις αλλαγές και την είσοδο του Μήτρογλου ο Άρης δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς το γκολ, καθώς ένα δυνατό σουτ του Γκάμα στο 90΄ δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Κνετ.

Έτσι το 0-0 παρέμεινε ως τη λήξη, με τους «κίτρινους» να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις ομάδες που τους ακολουθούν και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη με ένα σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια για παραμονή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις