Λίβερπουλ: Εκτός μάχης και ο Φαμπίνιο

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 16:51
UPD:16:54
Pool via REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Μορφή... χιονοστιβάδας παίρνουν τα προβλήματα τραυματισμών στην Λίβερπουλ.

Τελευταίο «θύμα» στους «κόκκινους» είναι ο Φαμπίνιο, ο οποίος χάνει σίγουρα το ντέρμπι που ακολουθεί με την Λέστερ και είναι προς το παρόν άγνωστο εάν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με την Λειψίασ, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Έβερτον.

Πάνω που ο Γιούργκεν Κλοπ κοιτάζει καθημερινά το ιατρικό δελτίο της ομάδας του και περιμένει τις επιστροφές παικτών ούτως ώστε να επιστρέψει στην... κανονικότητα, οι τραυματισμοί βασικών παικτών δεν λένε να σταματήσουν.

Η «ταλαιπωρημένη» αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα με τον τραυματισμό του Φαμπίνιο. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (13/02) με την Λέστερ παραδέχθηυκε ότι ο Βραζλιάνος διεθνής άσος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει λόγω ενός μικρού μυϊκού τραυματισμού, χωρίς να γνωρίζει προς το παρόν τον χρόνο επιστροφής του παίκτη.

Τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Φαμπίνιο, ο οποίος ελέω των τραυματισμών των Φαν Ντάικ και Γκόμεζ, έχει «μετατοπιστεί» από τη μεσαία γραμμή στο κέντρο της άμυνας, είναι αμφίβολος τόσο την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Champions League με την Λειψία, όσο και για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις