Ευ. Αργύρης: «Οι Ηπειρώτες γυρίζουν την πλάτη στον πρωθυπουργό»

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2007 15:24
A- A A+

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό με αφορμή την επίσκεψή του στα Ιωάννινα, εξαπέλυσε ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Αργύρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Αργύρης, «δεν αρκούν πλέον ούτε οι φανφάρες, ούτε τα γελοία πολυδωρικά σχήματα λόγου, ούτε τα φτιασιδώματα. Η υποκρισία, ο εμπαιγμός και η λαθροθηρία δεν φτάνουν να καλύψουν την προχειρότητα και τον πανικό του κ. Καραμανλή. Ο βασιλιάς αποδείχθηκε γυμνός».

Με αφορμή εξάλλου τις πρόσφατες πυρκαγιές, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Ο κ. πρωθυπουργός, που τον Μάρτιο ανακοίνωνε με τυμπανοκρουσίες ένα εθνικό σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, το οποίο κάηκε στην Πάρνηθα μαζί με το δάσος, ήρθε στα Γιάννενα, και δεν βρήκε να πει μια λέξη, που να αφορά τις ευθύνες του ιδίου και της κυβέρνησής του και βεβαίως, την ανάληψή τους. Για την διάλυση της Πυροσβεστικής και της Δασικής Υπηρεσίας. Για τον ανύπαρκτο σχεδιασμό».

«Όταν ο κ. Καραμανλής θα έρθει πάλι προεκλογικά στα Γιάννενα, θα ξαναδεί κατάματα την αλήθεια. Οι Ηπειρώτες γυρίζουν την πλάτη σε αυτόν και στην κυβέρνησή του οριστικά. Πήραν την απόφασή τους. Βάζουν τέρμα στον κατήφορο του τόπου και πάνε μπροστά, με ελπίδα το Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου«, κατέληξε ο κ. Αργύρης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή