Ριβάλντο: «Στόχος μου να στεφθούμε πρωταθλητές»

Χαρούμενος από τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της ΑΕΚ για την απόκτησή του
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2007 17:13
A- A A+

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στον Ριβάλντο, ο οποίος έφθασε σήμερα στη χώρα μας ενόψει της έναρξης της προετοιμάσιας της νέας του ομάδας.

«Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Πάντα στην καριέρα μου, σε όποια ομάδα και να έπαιζα, στόχος μου ήταν να στεφθούμε πρωταθλητές. Ελπίζω ότι όλοι θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα», τόνισε σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο 35χρονος σταρ, φορώντας ένα κασκόλ της ΑΕΚ.

Όσο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο Ρίμπο εξέφρασε την πίστη ότι η Ενωση θα τα καταφέρει: «Είναι δύο ματς. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στους ομίλους. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Για τη νέα του ομάδα ο Ριβάλντο είπε: «Δεν ξέρω τις μεταγραφές που έχουν γίνει, γιατί έλειπα τόσο καιρό. Τώρα θα γνωρίσω την ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής και ο πρόεδρος έχουν κάνει τις καλύτερες κινήσεις», εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του για τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ για την απόκτησή του: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός στους οπαδούς της ΑΕΚ. Μακάρι να ξεπεράσουν τα 20.000 τα διαρκείας. Αυτό σημαίνει ότι εμπιστεύονται τη δουλειά μου, πιστεύουν σε μένα. Μακάρι να έρθουν ακόμη περισσότεροι για να βοηθήσουν την ΑΕΚ».

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Νέρι Καστίγιο, ο Ρίμπο δήλωσε: «Είδα το Βραζιλία - Μεξικό, όπου ο Καστίγιο θα μπορούσε να βάλει άλλο ένα γκολ. Πάντα έλεγα ότι είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και εξακολουθώ να το πιστεύω».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις