Νέα προοπτική η Μάντσεστερ Γ. για τον Σέρχιο Ράμος

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 12:26
UPD:12:32
Pool via REUTERS/DEAN MOUHTAROPOULOS
A- A A+

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού από την 1η Ιανουαρίου 2021 ήταν ελεύθερος να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα, χωρίς τη συγκατάθεση της Ρεάλ, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Ισπανού διεθνούς αμυντικού κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκτιμά πολύ τα προσόντα του, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τις αναφορές ισπανικών ΜΜΕ, ο τεχνικός της διάσημης αγγλικής ομάδας είναι θαυμαστής του Σέρχιο Ράμος και θα ήθελε να τον δει να ηγείται της άμυνάς του από το καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Ράμος αυτή τη στιγμή μοιάζει σχεδόν δεδομένη, αφού ο αρχηγός της «βασίλισσας» δεν αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του συλλόγου, που έφτασε στο σημείο να του προσφέρει διετές συμβόλαιο (δεν το κάνει για παίκτες άνω των 30 ετών), αλλά οι οικονομικοί όροι δεν ικανοποίησαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρχιο Ράμος μεταγράφηκε στη Ρεάλ το 2005. Έκτοτε έκανε 667 εμφανίσεις, με απολογισμό -αν και αμυντικός- 100 γκολ και 40 ασίστ, ενώ φέτος μετρά 16 συμμετοχές και 3 γκολ, καθώς ένας τραυματισμός τον έχει «φρενάρει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις