Παναθηναϊκός: Άλλα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, στον... αέρα τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 17:06
UPD:17:33
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι, πλέον, η διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτό διότι οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη (10/02) άλλα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των νοσούντων στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου έφτασε τους 10, εκ των οποίων οι 7 είναι παίκτες! 

Μετά τους νέους ελέγχους που υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητικό τιμ και προσωπικό της ομάδας βρέθηκαν θετικά άλλα τρία μέλη, ανεβάζοντας σε διψήφιο νούμερο των αριθμό εκείνων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Κοντεύει μία εβδομάδα που οι «πράσινοι» ταλαιπωρούνται από πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που ανάγκασε τόσο τον ΕΣΑΚΕ, όσο και την ΕΟΚ να προχωρήσουν στην αναβολή των αγώνων με ΠΑΟΚ (Basket League) και Περιστέρι (προημιτελικός Κυπέλλου).

Με δεδομένο το πρόβλημα που υφίσταται θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθούν τα παιχνίδια της προσεχούς εβδομάδας με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (17/02) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/02) επί ρωσικού εδάφους, στο πλαίσιο της Euroleague.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/02). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/02).»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις