Κοντά στο λιμάνι ο Ραούλ Μπράβο

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2007 10:37
A- A A+

Πλησιάζει στον Πειραιά ο ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Ραούλ Μπράβο. Ο μάνατζερ του Ισπανού, Νταρίο Ντονάδιο, εξέφρασε την βεβαιότητα του πως η μεταγραφή θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου: «Είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του παίκτη. Για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό αφορά τους δύο συλλόγους».

«Στον Ραούλ Μπράβο αρέσει πολύ η προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, του αρέσει η ομάδα, η Αθήνα, είναι πολύ ευχαριστημένος μ' αυτή την πρόταση και θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ταξιδέψω στην Ελλάδα, μάλλον χωρίς τον Ραούλ Μπράβο, προκειμένου να συζητήσουμε τις παραμέτρους του συμβολαίου, όπως, για παράδειγμα, τη χρονική διάρκεια. Δεν νομίζω όμως ότι θα προκύψει κάποιο πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Εκτός απροόπτου ο Ραούλ Μπράβο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο ατζέντης του ισπανού αμυντικού στην «Sportday».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, οι Πρωταθλητές έχουν στρέψει την προσοχή τους στη σερβική αγορά, με τους Λουμπόγια, Κοβάσεβιτς, Σάβο Μιλόσεβιτς και Όγκνιεν Κόρομαν να είναι τα πρώτα ονόματα στη σχετική μεταγραφική λίστα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις