Χάνει το πρώτο ματς με Μπαρτσελόνα ο Ντι Μαρία

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 16:57
UPD:16:59
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

Χωρίς τον Άνχελ Ντι Μαρία θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα στο «Νόου Καμπ» στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή (7/02) στο ντέρμπι της Ligue 1 με την Μαρσέιγ, συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το αποτέλεσμα των εξετάσεων που υποβλήθηκε να δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο δεξιό μηριαίο δικέφαλο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Ντι Μαρία θα κάνει και νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.Το βέβαιο είναι πως θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Την είδηση της απουσίας του έμπειρου παίκτη επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «"Όπως σας ενημέρωσε η ομάδα την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ποια βήματα θ΄ ακολουθήσουμε. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος με την Μπαρτσελόνα.»

O 32χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί εφέτος σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει πέντε φορές, ενώ έχει μοιράσει 12 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις