Με κορωνοϊό η ανακρίτρια στην υπόθεση Novartis - Και άλλα θετικά κρούσματα στη Δικαιοσύνη

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 15:56
UPD:15:58
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού  Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Μετά την επαφή που είχε με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος είχε καταθέσει για την υπόθεση την περασμένη Τετάρτη, η κ. Αλεβιζοπούλου τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Χθες, η κ. Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτόν επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η αρεοπαγίτης έχει πάρει εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο και ο συζύγός της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης, θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ακόμη, θετικός στον Covid-19 διαγνώσθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη τους, όπως και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου  (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τέλος, θετικά κρούσματα Covid-19 βρέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός τους, ο οποίος όμως, είναι μικρός.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή