Έτσι θα πάει ο Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 12:41
UPD:12:44
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Στον Λιονέλ Μέσι, που φέρεται ως ο ύψιστος μεταγραφικός στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν, αφιερώνει το αυριανό εξώφυλλό του το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Το περιοδικό εμφανίζει τον «ψύλλο» με φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ενώ με τίτλο «τα μυστικά χαρτιά της Παρί», υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός «μάγος» μπορεί να αποτελέσει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού.

Το «France Football» ανατρέχει στη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν πήγε στη Γιουβέντους, όταν ο CR7 είχε πει πως έφυγε από τη Ρεάλ γιατί ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

«Σε όλη την ιστορία, μόνο ο Φλόριαν Αλμπερτ της Φερεντσβάρος πέρασε ολόκληρη την καριέρα του σε μία ομάδα, έχοντας κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα"», σημειώνει το περιοδικό, προσθέτοντας την «απειλή» της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Μέσι θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος, αφού συν τοις άλλοις η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά λεπτή, «οικονομικά όσο και αθλητικά», σημειώνεται. 

Πάντως, αν ο Ζοάν Λαπόρτα εκλεγεί πρόεδρος εκτιμάται πως η κατάσταση θα μπορούσε να ευνοήσει την Μπαρτσελόνα, λόγω της καλής σχέσης που διατηρούν. 

Για να παίξει στην Παρί, πάντως, ο Μέσι θα πρέπει να μειώσει σημαντικά το μισθό του. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται ένα μοντέλο «Μπέκαμ», που το μισθό του πλήρωνα διαφορετικά ιδρύματα από το Κατάρ.

Ο Μέσι εισπράττει στους Καταλανούς καθαρά 74,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δηλαδή 25,3 εκατομμύρια περισσότερα απ΄ αυτά του Νεϊμάρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις