Super League: Μόνο εναντίον του Απόλλωνα δεν έχει σκοράρει ο Ελ Αραμπί

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 11:02
UPD:12:42
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Τα αντίπαλα δίχτυα μίας ακόμη ομάδας της Super League παραβίασε την περασμένη Κυριακή (7/02) ο Ελ Αραμπί, σκοράροντας το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στο 3-0 επί του ΟΦΗ.

Εναντίον της κρητικής ομάδας ο Μαροκινός επιθετικός είχε τεθεί αντιμέτωπος στο παρελθόν τέσσερις φορές, αλλά μόνο σε μία ξεκίνησε στην ενδεκάδα, τον Ιανουάριο του 2020.

Απέναντι στον ΟΦΗ και σ΄ εκείνο του ματς στο Ηράκλειο ο στράικερ των «ερυθρόλευκων» είχε μοιράσει δύο ασίστ, αλλά δεν είχε καταφέρει να σκοράρει μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Super League, με το τέρμα που πέτυχε προχθές ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει εναντίον και των 14 ομάδων που έχει αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα και εναντίον των 14 από τις 15 που αντιμετώπισε στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ο «πιστολέρο» των Πειραιωτών είναι ο Απόλλων Σμύρνης και δεν θα το κάνει ούτε εφέτος, μιας και ο Ολυμπιακός έχει παίξει και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με την αθηναϊκή ομάδα.

Επίσης δεν υπάρχει ομάδα, που να την έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από μια φορά, και να μην έχει σκοράρει. Πιο κάτω υπάρχουν αναλυτικά τα 36 γκολ του Ελ Αραμπί ανά ομάδα:

Λαμία : 5 γκολ σε 3 αγώνες
Βόλος : 4 γκολ σε 3 αγώνες
Παναιτωλικός : 4 γκολ σε 4 αγώνες
ΑΕΛ : 3 γκολ σε 3 αγώνες
Αστέρας Τρίπολης: 3 γκολ σε 4 αγώνες
Ατρόμητος : 3 γκολ σε 4 αγώνες
ΑΕΚ : 3 γκολ σε 6 αγώνες
Πανιώνιος : 2 γκολ σε 2 αγώνες
Άρης : 2 γκολ σε 4 αγώνες
Παναθηναϊκός : 2 γκολ σε 4 αγώνες
ΠΑΟΚ : 2 γκολ σε 6 αγώνες
Ξάνθη : 1 γκολ σε 2 αγώνες
ΠΑΣ Γιάννινα : 1 γκολ σε 2 αγώνες
ΟΦΗ : 1 γκολ σε 5 αγώνες
Απόλλων Σμύρνης : 0 γκολ σε 1 αγώνα

Πηγή: Super League

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις