Ο ΠΑΣ Γιάννινα άλωσε (και) το Αγρίνιο

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 21:26
UPD:21:37
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε και στο Αγρίνιο ότι είναι κατ΄ εξοχήν εκτός έδρας ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Οι τρεις βαθμοί έφεραν τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στους 21 και τον ανέβασαν στην ένατη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 13 και παραμένουν στα χαμηλά της κατάταξης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και με «αιχμή του δόρατος» τον Νίκο Καρέλη είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 11΄ και στο 15΄, αλλά στο 16ο λεπτό ο Αριγίμπι άλλαξε την μπάλα με τους Μπαρμπόσα, Ντίας, Καρέλη και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 45΄ οι παίκτες του Δέλλα έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα ο Ντίας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές του Αργύρη Γιαννίκη έπιασαν τόπο και ο πΑΣ ισοφάρισε στο 54΄ με πέναλτι του Κρίζμαν, σε ανατροπή του Παμλίδη από τον Τσότσαλιτς.

Μια κεφαλιά του Βέργου έφυγε λίγο άουτ στο 81΄ και το 84΄, από κόρνερ του Καρτάλη, ο Κάργας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1, υπογράφοντας την ανατροπή για τους Ηπειρώτες, που κράτησαν ως το τέλος την τέταρτη εκτός έδρας νίκη τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις