Χάνει τον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ για μερικές εβδομάδες

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 19:36
UPD:20:12
Pool via REUTERS/MICHAEL REGAN
A- A A+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στο ματς με την Έβερτον (3-3), αλλά και τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «εφοπλιστές» κι όπως παραδέχθηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Γάλλος άσος θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Ο 27χρονος διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο μηρό κι αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που όπως είπε ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα του επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα του για το προσεχές διάστημα.

«Είναι ένας τραυματισμός που θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να τον ξεπεράσει. Μόλις ξεκίνησε την αποθεραπεία του, συνεργάζεται με το ιατρικό προσωπικό και θα τον επαναφέρουμε το συντομότερο και όσο πιο ασφαλή μπορούμε.

Ο Πολ ήταν πολύ σημαντικός για εμάς και δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκο. Σίγουρα θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Ποτέ δεν θέλεις να βλέπεις στην ομάδα τραυματισμούς, ειδικά τώρα, που ο Πολ είχε βρει πραγματικά τη φόρμα του. Ήμασταν πολύ υγιείς και δυνατοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε...» τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός για την απώλεια του Γάλλου μέσου.

Ο Πογκμπά θα χάσει τον αγώνα της Τρίτης (09/02) για την 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, εναντίον της Γουέστ Χαμ, καθώς και τους αγώνες της Premier League εναντίον των Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ, όπως επίσης και τα δύο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «32» του Europa League.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις