Εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες ο Πογκμπά

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 18:48
UPD:18:50
Pool via REUTERS/MARTIN RICKETT
A- A A+

Υποχρεωμένη να παίξει χωρίς τον φορμαρισμένο Πολ Πογκμπά για μερικές εβδομάδες είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το ματς με την Έβερτον άφησε... τα σημάδια του στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς δεν ήταν μόνο ότι «πέταξαν» δύο πολύτιμους βαθμούς με το τελικό 3-3, αλλά και είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν για μερικές εβδομάδες χωρίς τον Γάλλο διεθνή μέσο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο Πογκμπά τραυματίστηκε στο μηρό στη διάρκεια της αναμέτρησης, με συνέπεια να μην βγει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος. Ο προπονητής των «μπέμπηδων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε τη ζημιά που υπέστη ο 27χρονος άσος. 

«Θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του και σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό θα τον επαναφέρουμε το συντομότερο δυνατό και όσο πιο ασφαλή μπορούμε», είπε αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός και συνέχισε:

«Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς και δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκο. Σίγουρα θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Ποτέ δεν θέλεις να βλέπεις στην ομάδα τραυματισμούς, ειδικά τώρα, που ο Πολ είχε βρει πραγματικά τη φόρμα του.

Ήμασταν πολύ υγιείς και δυνατοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε...» συμπλήρωσε.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πογκμπά θα χάσει τον αγώνα της Τρίτης (09/02) για την 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Γουέστ Χαμ, καθώς και τους αγώνες της Premier League εναντίον των Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ, όπως επίσης και τα δύο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «32» του Europa League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις