Προφυλάσσει τον Σένκεφελντ ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι ο Μπόλονι

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 17:42
UPD:17:50
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (14/02) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού και για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (8/02) προπόνηση των «πρασίνων», γεγονός που αναγκάζει τον Λάζλο Μπόλονι να τον κρατήσει εκτός από το ματς που θα προηγηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τρεις ημέρες πριν από το «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου (Πέμπτη 11/02) ο Παναθηναϊκός θα συναντηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν από σήμερα (8/02) την προετοιμασία τους για τα δύο πολύ μεγάλα ματς που ακολουθούν. Ο Σένκεφελντ τραυματίστηκε στο κεφάλι στη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (6/02) και μετά από οδηγίες που πήρε από το ιατρικό τιμ του συστήθηκε να μην κάνει προπόνηση για 48 ώρες, μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη.

Αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα της Τρίτης (9/02), ωστόσο, η παρουσία του στον πρώτο προημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Μπόλονι θα τον προφυλάξει από το συγκεκριμένο ματς (δεδομένου ότι επανέρχεται κι ο Πούγγουρας από την τιμωρία του), προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα σε πλήρες πρόγραμμα επέστρεψε ο Γιάννης Μπουζούκης, που άφησε πίσω του τον τραυματισμό που στο γόνατο (διάταση έσω πλαγίου) , ο οποίος τον κράτησε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις