NFL: Ο φοβερός Τομ Μπρέιντι σήκωσε την... κούπα

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 07:23
UPD:09:25
USA TODAY Sports/Mark J. Rebilas
A- A A+

Στα 43 του χρόνια ο μύθος του NFL, Τομ Μπρέιντι, κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του, οδηγώντας τους Tampa Bay Buccaneers σε επιβλητική νίκη με 31-9 επί των Kansas City Chiefs στο Super Bowl LV.

Τα όσα έχει πετύχει ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών του αγωνίσματος στα 43 του χρόνια είναι πραγματικά ασύλληπτα. Ο κουόρτερμπακ των Tampa Bay Buccaneers πανηγύρισε τον 7ο τίτλο της τεράστιας καριέρας του, συμμετέχοντας στον 10ο τελικό, με την ομάδα του να κάνει «σκόνη και θρύψαλλα» στο Raymond James Stadium τους Kansas City Chiefs.

Απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές του επίσης εκπληκτικού Πάτρικ Μαχόουμς (στα 25 του χρόνια θεωρείται ο διάδοχός του Μπρέιντι), οι Buccaneers έκαναν το τέλειο ματς και μπορεί να μην ήταν το φαβορί, αλλά τελικά τα κατάφεραν να ξαναπάρουν τα σκήπτρα.

Η ομάδα που πέρυσι είχε ρεκόρ 7-9, ανέβηκε εφέτος στον θρόνο του NFL, έχοντας στο ρόστερ της τον αθλητή που για 20 χρόνια «υπηρετούσε» τους New England Patriots. Μετά την τεράστια αυτή επιτυχία ποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι σε θέση στα 44 του χρόνια να βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση για το 8ο πρωτάθλημα;

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις