Σα σε προπόνηση ο Ολυμπιακός, 3-0, τον ΟΦΗ

Ντεμπούτο με τους Πειραιώτες έκανε ο Παπασταθόπουλος
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 19:32
UPD:20:15
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκανε νέο υγιεινό περίπατο στη Super League, αυτή την φορά απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 3-0 στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή ήταν η 11η νίκη των Πειραιωτών σε ισάριθμα ματς στο γήπεδό τους, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την φανέλα του Ολυμπιακού (πήρε την θέση του Μπα στο δεύτερο μέρος), ο τραυματισμός του Μπρούμα που αποχώρησε με ενοχλήσεις, καθώς και το πέναλτι που έχασε ο Φορτούνης στο 79ο λεπτό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και πίεσε για να σκοράρει.

Το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου και ήρθε στο 19΄ με σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, αφού προηγήθηκε απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί, που πλάσαρε σε κενή εστία αλλά είδε τον Λυμπεράκη να απλώνει το πόδι του και να διώχνει την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 37΄. Από λάθος του Βαφέα, ο Βαλμπουενά έδωσε... μισό γκολ στον Μασούρα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Βάτερμαν (2-0).

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μπρούμα αποχώρησε με ενοχλήσεις το πόδι κι αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε από το VAR γκολ του Ελ Αραμπί, καθώς ο Μαροκινός σκόραρε από θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής των Πειραιωτών έβαλε για περίπου μισή ώρα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο ντεμπούτο του έμπειρου αμυντικού με την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε τον έτερο νεοαποκτηθέντα, Κένι Λαλά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στον 68΄, με τους Σεμέδο και Ελ Αραμπί να πιάνουν... μαζί την κεφαλιά μετά από φάουλ του Φορτούνη, με το γκολ να πιστώνεται τελικά στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, που έφτασε τα 16 τέρματα.

Δέκα λεπτά μετά, ο Τιάγκο Σίλβα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σελίμοβιτς, αλλά ο Φορτούνης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις