Αναβλήθηκε το Φίλιππος Βέροιας-Φοίνικας Σύρου

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 15:51
UPD:16:40
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ έκανε γνωστό ότι αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (7/02, 18:00) παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών, ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και στον Φοίνικα Σύρου.

Ο λόγος που ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή να πάρει αυτή την απόφαση προήλθε μετά την ενημέρωση από το μακεδονικό σωματείο για την ύπαρξη δύο ακόμη θετικών κτουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες της ομάδα.

Συνολικά υπάρχουν τρία περιστατικά Covid-19 στον Φίλιππο κι ως εκ τούτου με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί για λόγους δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα 7 Φεβρουαρίου στις 18:00 για την 8η αγωνιστική. Το Τ.Α.Α. Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ενημέρωσε την Ε.Σ.Α.Π. για δύο ακόμα θετικά κρούσματα covid-19 ανεβάζοντας συνολικά στα τρία τα κρούσματα.

Ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και η ΓΓΑ και οι αθλητές μπήκαν σε καραντίνα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις