Οι «νέοι» υπέγραψαν το «τρίποντο» στο Περιστέρι

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 21:46
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ μετά από 7 ματς που διατηρούσε απαραβίαστη την εστία του, αλλά πέτυχε τρία στο Περιστέρι, παίρνοτας μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου με 3-2 στο πλαίσιο της 21η αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» μετά τον περασμένο Οκτώβριο και την ήττα τους με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συμπλήρωσαν 8 ματς που παραμένουν αήττητοι και, πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεγάλο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (14/02) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο αγώνας στο Περιστέρι εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους «πράσινους» να προηγούνται δύο φορές, τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες, ωστόσο, στο 84ο λεπτό η συνεργασία των δύο εκ των τριών νέων αποκτημάτων τους έφερε το «τρίποντο», με τον Σανκαρέ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ενγκμπακοτό. Αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος!. 

Στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς το «τριφύλλι» προηγήθηκε. Από το φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Βέλεθ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη κι έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Από κει και πέρα η ομάδα του Μπόλονι έδωσε χώρο στον αντίπαλό της και το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Γούτα να νικά στον αέρα τον Αλεξανδρόπουλο και με κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 48’, από το τραγικό λάθος του Γιαννιώτη και το πλασέ του Καρλίτος στην άδεια εστία.

Το 2-1 δεν κράτησε... πολύ. Στο 55’ από λάθος των «πράσινων» στη μεσαία γραμμή, ο Γκάλο έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά προς τον αμαρκάριστο Αγκάγιεφ, που με κεφαλιά σημάδεψε σωστά στη γωνία του Διούδη, κάνοντας το 2-2.

Με την είσοδο των Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό οι «πράσινοι» άρχισαν να ανεβάζουν «στροφές» στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 84’, πήραν για τρίτη φορά το προβάδισμα, μετά από τη συνεργασία των δύο νεομεταγραφέντων.

Ο Ενγκμπακοτό «τσίμπησε» πολύ ωραία τη μπάλα από τα δεξιά, μετά από «γέμισμα» του Διούδη, έκανε ωραίο χαμηλό γύρισμα κι ο αφύλακτος Σανκαρέ -αφού σημάδεψε... δοκάρι με την πρώτη- έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα με δεύτερη ενέργεια, κάνοντας το 3-2 για τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις