Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 21:09
UPD:21:11
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

A- A A+

Ένα 24ωρο μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (7/02) ντέρμπι τηε 14ης αγωνιστικής της Basket League με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ ανιχνεύθηκαν άλλα τρία κρούσματα, με τον αριθμό αυτών που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 ν΄ ανεβαίνει στους τέσσερις.

Η ανακοίνωση των πρασίνων: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις